DLBG Case admin maj 31, 2023
Fakta om samarbejdet
Kunde siden

1 oktober 2018

SERVICES

Google Ads & SEO

Branche

Bedemand

Den lokale bedemand – Altid tæt på
Kontinuerlig fremgang for Den lokale bedemand med TrustMedia

 

Den lokale bedemand, en anerkendt bedemandsvirksomhed med tre forretninger på Fyn, har haft glæde af TrustMedia’s ekspertise inden for Google Ads og SEO. Vores samarbejde med Den lokale bedemand og ejer Morten Bytoft samt hans team har strakt sig siden 2018 og har resulteret i en kontinuerlig fremgang for deres forretninger.

Øget efterspørgsel for alle tre forretninger

Gennem vores målrettede strategier og indsats på Google Ads og SEO har alle tre forretninger oplevet en betydelig stigning i efterspørgslen. Den lokale bedemands tilstedeværelse på Google er blevet forbedret markant, og de har opnået synlighed og rækkevidde i deres lokale område.

Topplaceringer på Google og markant vækst i organisk trafik

Ved at fokusere på de vigtigste byer, hvor Den lokale bedemands forretninger er placeret, har vi opnået imponerende resultater på SEO-fronten. Alle nøgleord og søgeudtryk relateret til Den lokale bedemand og bedemandsbranchen rangerer som nr. 1 på lokale søgninger. Den organiske trafik til deres hjemmesider er vokset med mere end 400% siden samarbejdets start.

Tillid og strategisk rådgivning

Vi er stolte af det stærke partnerskab, der er opbygget mellem TrustMedia og Den lokale bedemand. Vi har etableret et tillidsfuldt forhold, hvor vi fungerer som strategiske rådgivere for Den lokale bedemands online tilstedeværelse. Vi er involveret i udviklingen af deres nye hjemmesider og sikrer, at de er optimeret til at levere en enestående brugeroplevelse og maksimere deres digitale potentiale.

Den lokale bedemand og TrustMedia er begge meget tilfredse med samarbejdet og ser frem til at fortsætte vores succesfulde partnerskab. Vi vil fortsat levere resultater og understøtte Den lokale bedemand i deres fortsatte vækst og succes på markedet.

TrustMedia er glade for at have haft muligheden for at hjælpe Den lokale bedemand med deres digitale markedsføring og se dem opleve kontinuerlig fremgang på alle tre forretninger. Vi vil fortsætte med at være en pålidelig og strategisk partner for Den lokale bedemand og sikre, at deres online tilstedeværelse fortsat skaber værdi og styrker deres position som en førende bedemandsvirksomhed på Fyn.

Alle vores tre forretninger er meget glade for samarbejdet med TrustMedia. Vores planer for de næste mange år i forhold til online markedsføring inkluderer, uden tvivl, TrustMedia

Morten Bytoft - Direktør