Atea Case admin maj 29, 2023
Fakta om samarbejdet
Kunde siden

1 april 2017

SERVICES

Google Ads

Branche

B2B IT

Atea – Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur.

Google Ads bureau for Atea – på 7. år i træk.

Atea er Nordens største IT leverandør indenfor erhverv og har ét simpelt erklæret mål: ”Vi lever og arbejder i verdens måske bedste land. Og derfor skal vi have verdens bedste it-løsninger. Ikke for teknologiens skyld. Men for at hjælpe alle dem, der kæmper for at gøre fremtidens Danmark endnu bedre end i dag”.

Men udover at være med til at sikre, at alle danske medarbejdere har den bedste IT-løsning uanset om man har et job som CTO’er, læge, skolelærer eller noget helt 4, så tilbyder Atea også mere end 250.000 produkter i deres webshop til det danske erhvervsliv.

Det lange seje træk.

Samarbejdet med Atea begyndte så småt i 2017, men i takt med at opgaverne tog om sig, udviklede kunderelationen sig hurtigt til et mere langsigtet og tæt samarbejde.

Oprydning og optimering var vejen frem.

  • TrustMedias første opgave var at få struktur og overblik over Ateas Google Ads konto, som bar præg af, at have været i hænderne på mange andre forskellige bureauer.
  • I dag har TrustMedia ansvaret for hele Ateas Google Ads konto og arbejder med hele data delen i Google Analytics for at kunne optimere korrekt.

Med en webshop på mere end 250.000 produkter er TrustMedia blevet ”mediebestyrer” af en af Danmarks største Google Ads konti. TrustMedia har formået at rydde op i Ateas oprindelige opsætning og samtidig løftet konverteringsraten og ROAS indenfor en meget kort periode.  Lidt af en præstation, når man tager højde for det meget konkurrencepræget marked, Atea befinder sig på.

Et loyalt og troværdigt samarbejde

TrustMedia er stolte af at have hjulpet Atea med at opnå en løbende vækst i omsætningen fra Google Ads samt en kontinuerlig forbedring af ROAS i den periode, hvor vi har håndteret deres Google Ads-kampagner.

Thomas har arbejdet tæt sammen med Atea for at optimere deres digitale annoncering og maksimere deres resultater. Vi har anvendt en strategisk tilgang og konstant overvågning for at sikre, at Atea opnår de bedst mulige resultater på Google Ads

Vi er glade for at have kunnet tilpasse vores løsninger til Ateas specifikke behov som en førende teknologileverandør. Vores ekspertise inden for digital markedsføring har bidraget til Ateas fortsatte vækst i omsætningen og styrket deres tilstedeværelse online.

Atea er et fantastisk eksempel på en virksomhed, der har opnået betydelige resultater gennem vores samarbejde. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab og hjælpe Atea med at nå nye højder inden for digital markedsføring.

Vi har set en super positiv udvikling i vores Google Ads omsætning, og i sær også vores ROAS, som er et af de vigtigste punkter for os

Allan Bo Christiansen - Director, eCommerce