Hvad kan vi?

Vi har ingen binding, da vi ønsker en troværdig kunderelation fremfor at binde vores kunder.

Vores absolutte kernekompetence er annoncering på Google og Facebook og optimering af denne. 
Vi er eksperter og certificeret i både Google Adwords og Analytics

 

Google Adwords

Google Adwords er dér mange virksomheder bruger flest penge, og derfor kan der oftest (opnås/gøres) mest her med hurtigt udbytte

Vores typiske oplevelse er at virksomhederne ikke får det de betaler for andre steder, hverken i faglige kompetancer eller service.

Hos TrustMedia er der ingen binding på Adwords aftalen og vi har endnu tilgode at opleve en kunde der ikke har fået mere ud af deres Adwords investeringer efter at have været i hænderne på os.

SEO

Vores SEO arbejdet består ofte i at hjælpe kunder med onsite delen, således hjemmesiden/webshoppen er opbygget korrekt - ligeledes hjælper vi med den eksterne linkbuilding.

Vi anbefaler en minimums periode på 3. måneder ift. SEO samarbejet for at kunne opnå synlige resultater - men ingen kunder er bundet hos os, heller ikke på SEO delen.

Facebook annoncering

Annoncering på Facebook er utrolig populært og med god grund. Grundet de mange segmenterings muligheder er det muligt at ramme den helt rette målgruppe for ens produkt/service og på den måde sikrer, at man får mest muligt ud af de penge man bruger.Vi kan hjælpe med opsætning helt fra bunden eller optimering af det nuværende setup.

 

Kundeudtalelse - Adwords

ODC-MAD.dk
Jonathan Soriano

Vi havde et stort bureau til at sætte vores Google Adwords konto op, men fik ikke nok ud vores budget og manglede en virksomhed til at varetage den daglige drift og holde os orienteret.
TrustMedia har hævet vores omsætning betragteligt indenfor det samme budget, og kommer ligeledes med ideer til nye tiltag. 

Kundeudtalelse - SEO

Teleabonnement.dk
Søren Thuesen

TrustMedia har fra dag 1 taget ansvar for SEO indsatsen hos Teleabonnement.dk og vores ønske om at blive placeret højt på konkrete søgninger som "Mobilabonnement med streaming" og lign. 
SEO indsatsen har givet direkte øget omsætning fra de organiske resultater og derudover har vi en god dialog omkring hele driften og arbejdet med SEO strategien

Kundeudtalelse - Facebook

Skin-gin.com
Martin Jensen

Hos Skin-gin blev vi anbefalet TrustMedia igennem vores netværk, og det har vi ikke fortrudt. 
Vores ønske er at ramme spot-on i vores målgruppe og så geografisk præcist, at målgruppen drives ned i de butikker som sælger vores produkter. 
Strategien og samarbejdet har indtil videre fungeret perfekt

 

Google Analytics

TrustMedia kræver at vores kunder har tilkoblet Google Analytics, da vi ønsker at kunne tracke alt det arbejde vi laver og have de bedste forudsætninger for vores optimering. 

Vi rådgiver gerne i brugen af Analytics, hjælper til opsætning etc.

Hjemmeside

Vi har flere års erfaring i at opbygge hjemmesider, og kan arbejde i det system som kunden ønsker. Hvis der er tale om store sider, webshops og integrationer af diverse systemer, så har vi også freelance udviklere der kan tilknyttes på disse opgaver.

 
 

Kundeudtalelse - Analytics

Køkkenmagasinet
Peter Fogh

Hos Køkkenmagasinet står TrustMedia både for vores Adwords, og ligeledes Analytics. Vores tal og udvikling bliver rapporteret igennem Analytcis, og ligeledes har TrustMedia stået for at opsætte tracking, linke vores Google Adwords til Analytics og hvad vi ellers har haft behov for. 

Kundeudtalelse - Hjemmeside

Camvision.dk
Andrew O`Brien


Samtidig med at TrustMedia står for driften og optimeringen af vores Adwords konto, med stor succes, så var det helt naturligt at inddrage dem da vi skulle have nye hjemmeside. Thomas har været meget professionel i hele setuppet og hjulpet med alt fra tracking til kontaktformular.