FAST KUNDE.

The Meatless Farm Co fordobler antallet af følgere på de sociale medier.

Hvem er The Meatless Farm Co?

The Meatless Farm Co er en engelsk vækstvirksomhed og pioner indenfor protein-innovation.  ’Den kødløse bondegård’ producerer plantebaseret kød af høj kvalitet og leverer blandt andet en række farstyper og burgers, som er 100% vegansk, glutenfri og med et højt niveau af protein. Virksomheden sælger deres produkter på et meget konkurrencepræget marked for kødalternativer både i Europa og USA. De står for kvalitet og innovation og som de siger: We’re meat free, not taste free!

Ambitiøse mål.

Siden slutningen af 2019, har TrustMedia hjulpet The Meatless Farm med at få sat skub i salget og i antallet af følgere på de sociale medier.

Vores fokus har været:

  • At få lagt en plan for, hvordan The Meatless Farm kunne opnå de mål, som de havde for salget og for antallet af følgere på de sociale medier. På alle deres markeder.
  • Efter en godkendt plan, at stå for eksekvering af al annoncering på alle markeder – herunder også annoncering ifm åbning af webshop i England. Flere webshops er i pipeline.
  • At planlægge, eksekvere og optimere på alt betalt Display og Youtube annoncering på alle markeder.
  • At overvåge og optimere dagligt på alle de søsatte kampagner og på alle kanaler.

Fast samarbejdsform skaber resultater:

The Meatless Farm’s ambitioner har fra første dag været høje, og vi har derfor haft en fast samarbejdsaftale lige fra begyndelsen. Det tætte samarbejde betyder, at TrustMedia kan rykke hurtigt på nye tiltag og optimere på eksisterende kampagner.  Samarbejdsformen er ideel, når ambitionerne er høje og man gerne vil nå resultater hurtigt.

Siden samarbejdets begyndelse har The Meatless Farm opnået mere end en fordobling af antallet af følgere på de sociale medier (fra 30.000 til 75.000 – målt primo juni 2020) og virksomheden har samtidig øget salget dramatisk. Læs mere om The Meatless Farm Co vækstsucces her:

https://vegconomist.com/companies-and-portraits/meatless-farm-identified-as-fastest-growing-brand-in-meat-alternatives-market/

Opgaver der løses for kunden.

Andre relevante referencer.

Produkter

  • Google Ads
  • Facebook annoncering
  • Instagram annoncering
  • LinkedIn annoncering
  • Google Analytics
  • Nyhedsbrev

Kompetencer

Vores absolutte kernekompetence er annoncering
på Google og Facebook og optimering af denne.
Vi er eksperter og certificeret i både
Google Adwords og Analytics

Kontakt

TrustMedia ApS
Hovgårds Alle 21
2680 Solrød Strand

Telefon: 51943384
Mail: thomas@trustmedia.dk

Cvr: 38541773