FAST KUNDE.

Kødbilen.dk vækster med 300%.

Kødbilen.dk bygger på ambitionen om at hæve kvalitetsniveauet af kød i Danmark. Det er slagtermester Morten Holm, der står bag og han ønsker at levere økologisk kvalitetskød til konkurrencedygtige priser. For som han siger: ”Hvorfor spise malkeko, når der er kødkvæg i landet?”

Kødbilen.dk leverer kød til hele Danmark og kun fra fritgående danske dyr. Dyrene går altid i flok under åben himmel og bliver derfor mindre syge og mindre afhængige af medicin. Sådan får man det allerbedste kvalitetskød.

Målsætning for samarbejdet.

Morten Holm henvendte sig til TrustMedia i efteråret 2019 med ønsket om få hjælp til at gøre Kødbilen.dk til den største leverandør af kød i Danmark.

Reach og daglig optimering.

En udfordring, der var til at tage og føle på, og som krævede et stort reach og et ekstra skarpt øje på den daglige performance.

Det overordnede fokus har derfor været:

  • At Kødbilen hele tiden er repræsenteret, der hvor de potentielle kunder søger efter kød. TrustMedia har derfor sørget for opsætning af Google Ads helt fra bunden, både med Search og Shopping kampagner.
  • At sikre at Kødbilens kampagner optimeres på performance dagligt. Her har TrustMedia sørget for at linke Google Ads og Analytics.
  • At designudvikle og split-teste forskellige versioner af nyhedsbreve. For herefter at udvælge den bedst sælgende version.

Vores behov blev mødt.

”Lige siden samarbejdets begyndelse, har vi oplevet et betragteligt løft på alle de områder, som TrustMedia overtog fra andet bureau. For hver måned er omsætningen steget og i flere måneder med hele 300% og netop på de kanaler, som TrustMedia overtog ansvaret for.”, siger Morten Holm.

”Udover de meget positive resultater, som samarbejdet med TrustMedia har betydet for vores virksomhed, føler vi os som kunde altid godt behandlet og imødekommet af venlige og proaktive TrustMedia, som fra dag 1 har taget 100% ejerskab af vores udfordringer og behov”, udtaler Morten.

Opgaver der løses for kunden.

Andre relevante referencer.

Produkter

  • Google Ads
  • Facebook annoncering
  • Instagram annoncering
  • LinkedIn annoncering
  • Google Analytics
  • Nyhedsbrev

Kompetencer

Vores absolutte kernekompetence er annoncering
på Google og Facebook og optimering af denne.
Vi er eksperter og certificeret i både
Google Adwords og Analytics

Kontakt

TrustMedia ApS
Hovgårds Alle 21
2680 Solrød Strand

Telefon: 51943384
Mail: thomas@trustmedia.dk

Cvr: 38541773